ИГЛЕНА:
 
БЕЗИГЛЕНА:
 
{

 

 

 

> МЕЗОТЕРАПИЯ #

 

Мезотерапията е сред най-търсените и популярни процедури в естетичната дерматология. Предпочитана е заради бързия ефект от третирането и впечатляващия резултат.

Мезотерапията е инвазивна процедура (без хирургическа намеса), при която във втория слой на кожата (дермата) се въвежда специален „коктейл“ от витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи и билкови екстракти, чрез които кожата се подхранва и възстановява.

Мезотерапията представлявя сравнително нова област в естетичната медицина, при която се инжектират интрадермално в минимални дози различни коктейли от витамини и медикаменти, които действат директно върху кожата или върху подкожната мастна тъкан.

Различните видове коктейли имат за цел изглаждане на кожата, удебеляване на дермата, подобряване на храненетона кожата, подобряване на цвета и текстурата на кожата, предотвратяване на образуването на бръчки, стягане на кожата, лек лифтинг ефект (за Stretchcare) и антицелулитен ефект (за Cellucare) , сгъстяване на коса (Haircare) и хиалуронова киселина за попълване на бръчки (Mesolis).

Инжектирането се извършва чрез специален пистолет- Mesogun, който спомага дозирането на продукта и намалява значително болката и синините.

Процедурата е лека, почти неболезнена, не е необходимо отсъствие от работа, прави се поне един път на месец и след това поддръжка - по един-два пъти годишно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 "Лазур 3000" ЕООД. Всички права запазени.